Anmälan stängd!

Bild till nyheten Anmälan stängd!
Biljetterna till Storträff Syd i Malmö den 29/9 har gått som smör i solsken och med drygt 350 föranmälda supporters har vi nu satt lapp på luckan.

Snart är det dags för Storträff Syd igen och det är med buller och brak som vi välkomnar er till O'Learys Entré i Malmö den 29 september. Med ingen mindre än Bruce Grobbelaar som legend!

PLATSERNA HAR GÅTT SOM SMÖR OCH IGÅR - FREDAG - STÄNGDE VI CHANSEN TILL FÖRANMÄLAN. INFO OM PLATSER I DÖRREN KOMMER SENARE. 

Vi gästas som sagt av ingen mindre än Bruce Grobbelaar och det är bäst att ni mjukar upp smilbanden och fyller på skrattkontot inför att "Wobbly Legs" ställer sig med mikrofonen och håller en bejublad pre game-show och såklart finns på plats för bilder och autografer under hela dagen!

Bruce Grobbelaar är en av de färgstarkaste karaktärerna i Liverpoolhistorien och vann totalt 17 titlar med The Reds under sina 440 matcher för klubben!

I övrigt bjuder träffen i vanlig ordning på en riktig heldag med likasinnade vänner och vi slår upp portarna redan 12.00 för att hinna med att bowla, shoppa souvenirer från Sam Dodds (som är på plats i år!) och få i oss både en välsmakande burgarbuffé och en öl eller två innan matchstart klockan 18.30!

INFO & PRISER

Plats: O'Learys, Entré, Malmö

Dag: Lördag 29 september!

Tider: 12.00-21.00 (Matchstart Chelsea-Liverpool 18.30)

500:- vid betalning i dörren på O´Learys (i mån av plats)

För vuxna ingår: Hamburgerbuffé + (1) öl + fri bowling
För barn ingår: Hamburgerbuffé +läsk + fri bowling

Så snart vi vet om vi får plats till några ytterligare gäster via insläpp direkt i dörren kommuniceras detta på sajten. 


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer