Senaste nytt inför Palace

Bild till nyheten Senaste nytt inför Palace
Klopp om läget i truppen inför mötet mot Crystal Palace på Selhurst Park. Klicka för video + sammanfattning.

Se presskonferensen ovan.

Nedan en förkortad textsammanfattning.

Om skadeläget

– Ragnar Klavan och Dejan Lovren har inte tränat i veckan. Det är väl det hela.

Om Klavans transfer till Cagliari

– Jag har inte hört att det är klart, så jag har inget att säga om det. Jag har tidigare sagt att spelare kan komma att lämna klubben och om det sker kommer det att vara bäst för bägge parter – eller alla tre parterna.

?? Ingen spelare får lämna utan att jag tillåter det. Om någon lämnar har jag sagt ja. Vi behöver inte sälja spelare av finansiella orsaker. Vi vill ha en bra trupp. Men jag vet inte hur många spelare som kan försvinna (innan fönstret stänger 31 augusti).

Om formen 

– Vi känner att vi har bra flyt. Det blir bättre och bättre. Men vi är inte världens bästa lag så det finns utrymme för förbättringar.

Om Crystal Palace

– Jag såg dem spela mot Fulham i premiären. De är väldigt bra organiserade. De har vuxit som grupp och Roy (Hodgson) har gjort ett fantastiskt jobb där. Det här blir en helt annorlunda match för oss än senast. Det är måndag kväll och det kommer att vara en fantastisk stämning där.

– Palace har också självförtroende nu, så vi måste se till att vi är redo. Vi måste vara positiva men samtidigt "arga". Vi reser dit för att vinna. Vi känner till deras kvaliteter, men vi måste även se till att dom inte får visa upp det också.

Om Rocky -jämförelsen inför premiären
– Ibland gick Rocky ner för räkning, men till slut vann han matchen. Vi måste vara klara. Vi måste se till att träffa på allt igen.

Om Sadio Mané och anfallstrion 

– Sadio är en väldigt offensiv spelare. Det är ingen konkurrens mellan trion på topp om vem som gör mest mål. Allt handlar om att jobba ihop. Det är klart.

– Jag tror inte att de bryr sig så mycket när det gäller antal mål. Dom vill vinna matcher. Dom gillar också sättet vi spelar på och drar nytta av det. Och jag tycker även att dom ger tillbaka till laget genom sitt defensiva arbete.

Om Palace-stjärnan Zaha

– Han (Wilfred) är förstås väldigt viktig för Palace. Det kunde vi se redan ifjol. Han gjorde mål senast och de spelade skicklig fotboll, trots att de saknade tre-fyra spelare. Det är rätt och slätt ett bra fotbollslag. De har snabbhet på kanterna. Båda ytterbackarna är ganska kvicka och så har de rutinerade mittbackar.

Om Joe Gomez

– Jag har aldrig tvivlat på hans förmåga att spela mittback, men han behövde tid. Han är en väldigt bra spelare, som fungerar bra ihop med Virgil. De förstår varandra bra också på det personliga planet. 

– Men vi har också andra. Joel är snart tillbaka och förhoppningsvis är han i truppen på måndag. Men vi har även Nat Phillips och Fabinho som kan spela där.

Om ryktena kring Solanke
– Jag har ingenting att säga om det (ryktas om att Dominic ska lånas till Glasgow Rangers). Det är första gången jag hör om det och det säger mig att det inte är något som är nära att inträffa.

Om ex-Red Christian Benteke

– De som avskriver honom gör en tabbe. Det är väldigt svårt att försvara sig på hörnor och frisparkar när han är i närheten.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer