Rehabar i Hollywood

Bild till nyheten Rehabar i Hollywood
Alex Oxlade-Chamberlains långa väg tillbaka fortsätter hos specialister i Kalifornien.

Mittfältaren, som var på väg mot sitt livs form när han skadade högerknät allvarligt i CL-semifinalen mot Roma, kommer med största sannolikhet inte att spela fotboll alls under 2018/19.

Enligt lokaltidningen Echo skadade han både sitt bakre och främre korsband, liksom medialband, när han kastade sig in i duellen med ytterbacken Aleksandar Kolarov.

Nu står han inför ett gruvsamt rehabiliteringsprogram och har i dagarna dragit till Kalifornien, USA, för att bygga upp sitt sargade knä tillsammans med specialister.

Nyligen var han även i Qatar på en lång behandling tillsammans med en av klubbens fysioterapeuter.

På Instagram delar han med sig av ett klipp från Equinox West Hollywood Gym, som ligger på Sunset Boulevard, där bilden ovan är hämtad ifrån.

När det i mitten av juli uppdagades att den 24-årige landslagsmannen skulle bli borta i ett helt år, sa manager Klopp följande:

– Det känns som att det nu är lämplig tid att berätta för folk att Ox kommer att tillbringa det närmaste året med återhämtning och rehab. Vi har egentligen känt till detta från den dag han skadades och efter den framgångsrika operationen så var vi helt säkra på det.

– Det har inte skett någon förändring, inget bakslag, och han följer det schema som vi förväntade oss och planerade för. Om han hinner komma tillbaka i slutet av säsongen får det betraktas som en bonus.

– Det är typiskt för Ox att han inte ville att nyheterna skulle överskugga slutet av säsongen, avslutade Klopp.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer