Nästa match (Champions League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (B)

lördag 01 jun 21:00

Podden inför PSG

Bild till nyheten


Det går på högtryck i podfabriken och efter onsdagens succéavsnitt med Erik Niva är man nu tillbaka med ett ordinarie avsnitt med reflektioner från gårdagen och uppsnack inför tisdagens möte med Paris Saint Germain.

Liverpool går in i höstens mest intensiva skede och självklart står LFC Podden då också redo att växla upp. 

Det blev bagarväckning för delar av panelen och redan tidigt i morse spelades det in ett avsnitt med reflektioner från 2-1-segern på Wembley och uppsnack inför Champions League-starten på tisdag hemma på Anfield. 

Hör om den rubbade maktbalansen i laget där nu defensiven vinner matcher åt oss och om de lite överraskande mittfältskungarna som nu håller kaptenen och det dyrköpta nyförvärvet på bänken. 

På tal om Champions League kan ni också höra med om LFC Poddens häftiga Champions League-resa som ni lyssnare kan hänga med på och i vanlig ordning blir det såklart massa annat och roliga sidospår. 

Avsnittet presenteras i samarbete med RedsBet.com och genom att bli medlem och välja "LFC Podden" som bransch stödjer ni både poddens arbete - men också samhället i Liverpool. 

Gillar ni LFC Podden blir vi glada om ni kan betygsätta och recensera oss på iTunes och såklart även signa upp och prenumerera på våra specialavsnitt som publiceras på PodMe.com. 

Dagens avsnitt kan ni lyssna på direkt i spelaren nedan. 

Bannerbild