PSG skippar Anfield-träning

Bild till nyheten PSG skippar Anfield-träning
Normalt för bortamatcher i Champions League är att motståndaren får träna på matcharenan kvällen innan. Men det väljer Paris Saint Germain bort.

Planen är istället att PSG ska träna på Camp des Loges i Paris kl 11 på måndag innan de flyger till England. 

Där kommer managern Thomas Tuchel plus en spelare att möta den samlade världspressen kl 20:50, svensk tid. 

Tuchel tog över som manager i somras och har inte särskilt trevliga minnen från Liverpool.

Då hans Borussia Dortmund gästade Anfield i april 2016 var det Liverpool som tog sig till semifinal i Europa League efter en högdramatisk 4-3-seger, efter underläge 1-3.

Turken Cuneyt Cakir dömde den klassiska kampen, liksom nu på tisdag.

I fredags kväll tog även PSG sin femte raka (av fem möjliga) ligaseger då St Etienne enkelt avfärdades med 4-0, utan avstängde Kylian Mbappé och en utmattad Neymar

– Jag snackade med Neymar i torsdags och sa att han inte skulle spela och inte träna, men Neymar kände sig bra och deltog i träningen. Den natten kunde han inte sova, så jag frågade honom kl 10 i fredags hur han kände sig och svaret löd: "Jag vet inte". Då sa han att det gick alarmklockor i huvudet, säger Tuchel enligt Liverpool Echo.

Samme Tuchel tror att det blir svårt på Anfield på tisdag.

– Vi vet att Anfield är en av de tuffaste arenorna i Europa. St Etienne var ett bra genrep och det var bra för vår självtillit. Det blir ett stort test för oss, men vi har självförtroende, avrundar han.

* PSG-managern Thomas Tuchel.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer