Vilka ska starta?

Bild till nyheten Vilka ska starta?
Strax CL-premiär mot stjärnspäckade PSG under strålkastarna på Anfield! Men vilken startelva vill du att Klopp ska mönstra och hur tror du att det går? Logga in och dela med dig.
Redaktörn´s elva

4-3-3: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Wijnaldum, Henderson (C) – Mané, Sturridge, Salah

Avbytare: Shaqiri, Solanke, Keita, Fabinho, Matip, Moreno, Mignolet

Kommentar

Firmino eller inte Firmino, det är frågan? I denna uppställning räknar jag med att brassen inte hinner bli återställd från ögonskadan, men annars är nr 9 given. Alltid.

Om inte, tycker jag att Daniel Sturridge ska få chansen. Otroligt nog skulle det i så fall bli "Studges" första CL-start för klubben. 

29-åringen har en stark försäsong i benen och även några fina inhopp under upptakten. 

Varför inte Shaqiris fart och finess? Schweizaren blir ett suveränt sparkapital att kasta in i andra halvlek och skapa oreda i PSG-försvaret. 

Annars hoppas jag att kapten Henderson kliver in och styr skutan på bekostnad av Naby Keita, som hade vissa bekymmer på Wembley i lördags även om det såg bättre i andra halvlek. 

Med Hendo, Milner och Gini får vi in tre taktiskt drillade och löpstarka bollvinnare och min känsla är att det är på mitten allt kommer att avgöras.

I klartext: det mittfält som lyckas erövra och leverera flest bollar till sin anfallstrio vinner.

Vår egen trojka har producerat 99 mål, medan PSG-trion med Cavani, Neymar och Mbappé har gjort 100. 

Försvarslinjen blir helt oförändrad. Fattas bara annat.

Trolig PSG-uppställning enligt radiostationen RMC

4-3-3: Areola – Meunier, Silva, Kimpembe, Bernat – Rabiot, Marquinhos, Di María – Mbappé, Cavani, Neymar  * Dani Alves är skadad, Buffon och Verratti avstängda

* * * * *

Matchen mot Paris Saint-Germain har avspark kl 21 och sänds på Viasat/Viaplay med Anders Bjuhr och Pontus Kåmark som kommentatorer och Jamie Carragher som experttyckare.


22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer