Nästa match (Champions League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (B)

lördag 01 jun 21:00

Sydträffen (uppd): 4 platser kvar!

Bild till nyheten


Som bekant såldes Storträff Syd slut på rekordfart och närmre 400 personer har redan säkrat sin plats för att träffa Bruce Grobbelaar och umgås i ett rött, härligt sällskap nästa lördag (29/9). Vi släppte 15 extraplatser häromdagen men nu finns endast 4 (!) kvar!

På grund av säkerhetsregler som begränsar antalet sittande/ätande deltagare var vi tvungna att stänga anmälan för flera veckor sedan till höstens hetaste Liverpoolevent, men efter överläggningar med O'Learys fick vi tillstånd att släppa 15 platser till i ett eftersläpp EFTER maten. Nu återstår dock endast 4 st!

Detta betyder att de nya biljetterna vi nu släpper gäller med insläpp 16.30 (insläppet stänger igen 17.00) och sen för resten av kvällen. Mat och en fri dryck ingår INTE i priset men däremot har man tid att bowla fritt, lyssna till Bruce Grobbelaar, delta i roliga tävlingar, shoppa från SamDodds och såklart se matchen i fantastisk gemenskap (avspark 18.30). 

Vi har alltså endast 4 platser kvar nu (tisdag 10.00) och det är FÖRST TILL KVARN som gäller. Platsen ska bokas via mail till [email protected] och i anmälan ska Namn, Ort och ev. Medlemsnummer anges. För enkelhet så ange också "Eftersläpp Storträff Syd" i ämnesraden. 

Din plats är först garanterad när den bekräftats, då vi förväntar en stark anstormning på dessa platser. 

Kostnad för denna biljett är 250 kronor och den betalas kontant i dörren vid insläppet (från 16.30 - och senast 17.00!). 

Efter 17.00 har vi inte tillstånd till att släppa in fler personer i lokalen. 

Så. Sitt inte och fundera utan dra iväg ditt mail direkt. Notera att mailet ska innehålla alla väsentliga uppgifter för att anses som en bokning och du ska invänta bekräftelse innan din plats är säkrad. 

Väl mött tillsammans med 400 underbara fans kommande lördag!

OBS! Uppdatering pga frågor i fältet nedan:
Dessa platser har alltså inget med tidigare anmälningar att göra. Har man betalat i tid och fått bekräftelse att "din bokning är fullständig när betalningen är på plats" så är ens bokning inlagd såvida man sen gjort betalningen. Vi kan inte skicka ut dubbla bekräftelser. 

Dörrarna för de som förbokat en av de ORDINARIE platserna öppnas kl. 12.00. Och var där gärna i god tid pga stort tryck. 

Mer info om hela schemat för dagen kommer dock i veckan. 

Övriga frågor angående träffen mailas med fördel till [email protected] istället för att ställas i kommentarsfälten, då vi lätt annars missar dem. 

Väl mött på lördag!

Bannerbild