Nästa match (Champions League)

Tottenham klubbmärke Tottenham (B)

lördag 01 jun 21:00

Karius om mardrömsfinalen

Bild till nyheten

Loris Karius har kommit med sin version av den mardrömslika Champions League-finalen mot Real Madrid.

I en intervju med Bild berättar Loris Karius att han fortfarande inte har kommit över det som hände i Kiev. Karius gjorde, som alla vet, två rejäla tabbar vilket kostade Liverpool dyrt. Först kastade han bollen rakt på Karim Benzema så att den studsade in i mål, för att sedan låta Gareth Bales långskott glida genom händerna och in i mål.

Det har i efterhand kommit fram att målvakten fick en hjärnskakning efter en armbåge av Sergio Ramos, en armbåge som såg ut att vara avsiktlig. Detta skedde vid ställningen 0-0. 

Karius är nu på ett tvåårigt lån till Besiktas efter att Liverpool köpt Alisson Becker under sommaren. 

– Jag kan fortfarande inte förklara tabbarna jag gjorde mot Real Madrid. Jag måste hitta självförtroende igen, och försöka att lägga allt annat bakom mig, erkänner tysken till Bild.

– Jag vet inte om Ramos gjorde det med flit eller inte. Det finns bara en person som vet det - Sergio Ramos.

– Jag föll till marken, och kände inte riktigt vad som hände. Adrenalinet pumpade i kroppen, och jag ville bara spela vidare. Men jag vill inte gömma mig bakom bortförklaringar. 

– Jag har inga problem med Jürgen Klopp. Faktum är att vi har ett mycket bra förhållande till varandra. Ingen sa att jag behövde lämna Liverpool. Jag rymde inte från Liverpool.

– I min ålder måste man spela regelbundet. Efter att Alisson Becker kom så bestämde jag mig för att flytta till Istanbul och ansluta till Besiktas.

Bannerbild