Poddens Paisley-special!

Bild till nyheten Poddens Paisley-special!
Lär känna Bob Paisley i det senaste avsnittet i LFC Poddens premiumkanal. Prova gratis i 30 dagar och därefter kan du prenumerera för bara 19 kr/månad!

LFC Podden fortsätter sin satsning på premiumavsnitt för de som inte kan få nog av Liverpool. I väntan på veckans ordinarie avsnitt med allt om segern mot Saints och uppsnacket inför de dubbla mötena mot Chelsea ges ni lyssnare nu chansen att höra historien om The Great Bob Paisley. Öarnas kanska allra störste genom tiderna!

Ibland i skymundan av de stora ordens man, Bill Shankly, får Bob inte det strålkastarljus han förtjänar i historieböckerna, där han kanske borde ha de största kapitlet av alla. 

Så ta chansen att lära känna honom lite närmre i LFC Poddens utbildningsavsnitt på PodMe.com där ni får höra om resan som byggde den mest vinnande managern i Liverpools anrika historia. 

För att lyssna på avsnittet krävs ett konto på PodMe.com, vilket ni skaffar helt gratis direkt via sajten. 

Ni kan sen prova kostnadsfritt i 30 dagar och under den perioden lyssna igenom alla intressanta avsnitt som redan finns. 

T.ex. vår intervju med Kristoffer Peterson, vårt härliga snack med Tobbe Hysén, rankinglistor på gamla legender i klubben, resereportage och mycket, mycket mer!

Tycker ni sen att det är bra och intressant blir vi såklart glada om ni behåller prenumerationen för 19 kr/mån. 

Alla intäkter går till att göra Podden ännu bättre framöver. 

Avsnittet om Bob Paisley hitter ni HÄR!


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer