Loftus-Cheek missar onsdagens match

Bild till nyheten Loftus-Cheek missar onsdagens match
Chelsea lär rotera en del i startelvan när de på onsdag gästar Anfield i ligacupens tredje omgång. Många trodde att Ruben Loftus-Cheek skulle få chansen, men nu uppges det att engelsmannen har blivit skadad.

Ruben Loftus-Cheek imponerade under förra säsongen, då han var utlånad till Crystal Palace. Det ryktades om ett klubbyte i somras, men det slutade med att engelsmannen återvände till Stamford Bridge. Loftus-Cheek har inte fått starta en enda match under nya managern Maurizio Sarri och de flesta förväntade sig att den engelska landslagsmannen skulle få starta i onsdagens ligacupmatch på Anfield. Men det mesta talar för att han inte kommer medverka på onsdag.

Den välinformerade The Telegraph- journalisten Matt Law skriver att Ruben Loftus- Cheek har en skada i sitt ena ben och troligen kommer han även missa ligamötet på Stamford Bridge på lördag. En som däremot kan vara tillbaka i startelvan är Cesc Fabregas. Spanjoren blev inbytt i förra veckans Europa League match mot PAOK Thessaloniki, men han medverkade inte alls i lördagens ligamatch mot West Ham. Matt Law tror inte att mittbacken David Luiz kommer spela tre matcher på en vecka. På onsdag lär brasilianaren ersättas av Andreas Christensen. Det mesta talar för att dansken kommer bilda mittbackspar med Gary Cahill. Lagets andra mittback Antonio Rudgier ådrog sig en ljumskskada i lördags.

Källa: The Telegraph


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer