Bild till nyheten Video: Wilson sänkte Man United
Utlånade Harry Wilson var högst bidragande till att hans Derby ikväll, något sensationellt, slog ut Manchester United ur Carabao Cup på Old Trafford.

Harry Wilson har öst in mål för Liverpools ungdomslag genom åren och efter en fin lånesejour i Hull (11 matcher, 7 mål) i våras och en bra försäsong med a-laget belönades han med nytt kontrakt innan han lånades ut till Derby denna säsongen.

Under säsongsinledningen har han dock dragits med en del småskador men var tillbaka i full fitness i helgen när han också noterades för säsongs första mål.

Ikväll var det dags igen och denna gången handlade det om inget mindre än möte med Manchester United på Old Trafford i Carabao Cup.

Mot ett profilstarkt United ledde Wilson vändningen från 0-1 till 2-1 för "The Rams" genom att först borra upp en frispark i krysset från dryga 25 meter och sedan komma igenom i ett friläge som tvingade målvakten Sergio Romero att lämna sitt straffområde, ta med hands, och därmed syna det röda kortet.

Med 11 spelare mot 10 kunde Derby gå upp till 2-1, men i den sista minuten kvitterade Marouane Fellaini till 2-2 vilket tog matchen till straffar.

Väl i straffläggningen var Harry Wilson en av de åtta (!) Derbyspelare som satte sin straff, medan Manchester United efter sju raka mål från punkten missade genom Phil Jones. Därmed var Manchester United utslagna ur Carabao Cup - och Derby vidare.

I Derby-laget återfanns också gamla Liverpoolspelarna Andre Wisdom och Scott Carson.

Not: I årets inledande omgångar av Carabao Cup är det straffläggning direkt vid oavgjort efter 90 minuter.