Klopp inför Röda Stjärnan

Bild till nyheten Klopp inför Röda Stjärnan
Video och textsammanfattning från Klopp och Alexander-Arnolds möte med media inför Röda Stjärnan – eller Fudbalski Klub Crvena Zvezda som de heter på serbiska.

JÜRGEN KLOPP

Om skadeläget

– Det är inte bra. Det är inte något vi behöver bekymra oss alltför mycket om, men det handlar om hamstrings (för Henderson och Keita, reds anm). Hendo är oaktuell i morgon och mot Cardiff, men förhoppningsvis tillbaka efter det. 

– Naby löper redan utomhus, men morgondagens match kommer för tidigt. 

– James Milner ser ut att bli klar. Gini fick en smäll på hälen, men bör bli klar och Sadio har tränat bra så det bör gå vägen.

– Vi har några problem, men ändå tillräckligt med spelare att välja på till i morgon kväll.

Om att prestera efter den bleka insatsen mot Hudds

– Vårt jobb är att vinna fotbollsmatcher. Vi jämförs alltid med de bästa matcherna, men idag kommer ingen ens ihåg våra medelmåttiga matcher ifjol. 

– Alla matcher vi har vunnit den här säsongen har vi förtjänat att vinna. Och när vi förlorade mot Napoli så förtjänade vi att förlora. Vi måste prestera.

Om den starka defensiven 

– Det är grunden för alla framgångsrika lag, så det borde inte vara lätt att göra mål på oss. Vår defensiva styrka handlar om hårt arbete, det är något som du verkligen måste kämpa med.

Om Röda Stjärnan

– Röda Stjärnan is the big team i Serbien och gjorde det väldigt svårt för Napoli i första matchen. När vi har bollen så ska måste vi försöka attackera med allt vad vi har. 

– Serbiska lag är alltid välorganiserade och vet hur de ska försvara sig. Vi måste vara beredd på en riktigt hård fight. Vi kommer att få kämpa för varje meter. Vi lärde oss också förra året att atmosfären kan göra skillnad. 

– Det är en tuff grupp. Tuff för alla lag. Vi måste se till att vi tar nästa steg mot ett bra lag. Jag såg deras kvalmatch mot Salzburg och deras firande efteråt. De kommer att kämpa med allt de har. 

– Vi har sett tre matcher med Röda Stjärnan och fokus har varit på Champions League-matcherna. Jag har ingen aning vilket lag de ställer upp med. Men det var imponerande hur de försvarade sig mot Napoli och du kan se att spelarna lever sin dröm.

Om att laget har mer att ge

– Det har varit bra så här långt, men inte mer än det. Det ser ut att bli en väldigt intressant säsong och det är goda nyheter. Vi känner att vi har en annan nivå att plocka fram, men vi måste visa det också.

– Oavsett vem som kommer hit så är det hemmamatch på Anfield. Det kommer inte att vara trevligt att spela mot oss, det är inte som att vara på semester och så ska det vara.

Om Röda Stjärnans lag från 1991 som vann CL

– Jag var 23 år då och hade uppenbarligen bättre saker för mig än att titta! Men det var ett fantastiskt lag. 

Om att bortafansen är avstängda

– Som ung spelade jag ofta på tomma arenor. Det var inte så att fansen var utestängda, de var bara inte intresserade!

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

Om kaptensdrömmar

– Det är är ett mål och en dröm jag har. Det gäller att lägga ner hårt arbete och förhoppningsvis kommer tillfället en dag. 

Så mycket mer än så av värde sa egentligen inte den unge scousern. Hänvisar till videoklippet ovan.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer