Torres hoppas på Liverpool

Bild till nyheten Torres hoppas på Liverpool
– Jag skulle älska att se Liverpool vinna ligan, säger Fernando Torres.

El Niño, idag fyllda 34 och anfallare i Sagan Tosu i japanska ligan, hade 3,5 fina säsonger på Anfield när han smällde in 81 mål på 142 matcher och blev fansens stora gunstling.

Han lämnade dock under bittra omständigheter den 31 januari 2011, då han i sista stund kastade in en transferansökan och tvingade fram en övergång till Chelsea för £50M.

Torres vann sedan Champions League, Europa League och FA-cupen med Londonklubben.

I en intervju med Sky Sports säger han att han har känslor för båda klubbarna, men att han hoppas att Liverpool vinner ligatiteln.

– Jag vill att båda vinner alla sina matcher och när de möter varandra så vill jag helst inte titta!

– Jag har känslor för båda, men Liverpool var den bästa tiden i min karriär. Jag älskar staden, fansen och klubben. Jag har fortfarande kontakt med många av dem och de fick mig att känna mig som hemma när jag var där.

– Med Chelsea var det så att de gav mig vad jag ville som spelare – troféer. Jag har suveräna minnen från min tid i klubben, så det är svårt att välja. 

– Men jag vet hur viktigt det skulle vara för Liverpool att vinna Premier League. Förhoppningsvis lyckas de den här säsongen och sedan kan Chelsea få vinna nästa.

Se intervjun här.

* Fernando... när det begav sig 2007-2011.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer