– Kan bli årets spelare

Bild till nyheten –  Kan bli årets spelare
Liverpool tog en skön viktoria innan landslagsuppehållet när Fulham slogs tillbaka med 2-0 på Anfield. Det var återigen dock inget klang och jubel, men i veckans avsnitt av LFC Podden hör ni en panel som tycker det är dags att börja ta årets Liverpool-lag för vad det är.

Det är kanske slut på gegenpressing och full galenskap i offensiven, men istället så har vi ett Liverpool som tangerar ett 40-årigt försvarsrekord efter säsongens tolv första omgångar av Premier League. 

Hör LFC Podden ge sin syn på detta "nya" Liverpool och vad det tycker om de nästan orimliga förväntningar som finns på att det ska vara show i båda riktningar, vecka efter vecka. 

De ger sin syn på målskyttarna; Mohamed Salah och Xherdan Shaqiri, där den förstnämnde lite konstant levt i skuggan av sitt fjolår men nu ändå närmar sig alldeles enastående siffror om man jämför med hans konkurrenter på samma position. 

Gällande vårt schweiziske fickkniv konstateras det att han är en man för de flesta startelvor och att han nu måste få chansen att bevisa sig som en bofast del av detta lag. 

Dessutom flaggar vi upp vem som kan komma att utses till hela Premier Leagues bästa spelare när säsongen summeras. 

Ni hör avsnittet direkt i spelaren nedan eller "där poddar finns". Prenumerera gärna via exempelvis iTunes och glöm inte bort att betygsätta podden så att fler kan få en chans att upptäcka den. 

I vanlig ordning gör vi avsnittet tillsammans med Redsbet.com. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer