– Fem spelare att titta på

Bild till nyheten –  Fem spelare att titta på
LFC Podden är tillbaka och förgyller det lunkande landslagsuppehållet med ett Specialavsnitt där man tittar närmre på fem spelare som skulle kunna förgylla Liverpool i det stundande Januarifönstret.

Det går som bekant "snabbt i hockey" och vi kan nog konstatera att detsamma gäller för fotbollen. Snart står vi där igen med ett öppet transferfönster och vi vet att det kommer att ryktas, i vanlig ordning, hej vilt om spelare som ska både in och ut ur klubben. 

Med färska minnen av ett Januarifönster 2018 som såg Philippe Coutinho lämna och Virgil van Dijk ansluta har Liverpool också axlat rollen som en förgrundsfigur när det kommer till big business i denna "omöjliga månad". 

Tidigare har även spelare som Suarez, Coutinho och Sturridge ankommit under vintern. 

I detta Specialavsnitt från LFC Podden tittar man närmre på 5 heta spelare som kunnat komma in och förstärka Liverpool när det är dags att växla upp och på allvar utmana Manchester City om ligatiteln i vår. 

Avsnittet är en del av det premiummaterial som publiceras på PodMe.com ett par gånger varje månad och ni kan helt kostnadsfritt registrera er och lyssna i 30 dagar. 

Tycker ni sedan att det ni hör är bra - då uppskattas det såklart om man blir prenumerant för blygsamma 19 kr/månad. Det hjälper Podden att växa ännu mer. 

Lyssna på avsnittet direkt via länken nedan och logga gärna in här på sajten och kommentera vilken eller vilka spelare NI hade velat se Liverpool förstärka med i Januari. 

LYSSNA DIREKT!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer