Video: Mané i tårar

Bild till nyheten Video: Mané i tårar
Senegalesen lämnade planen gråtande sedan han blivit utbuad av sina egna fans i 1-0-segern över Ekvatorialguinea.

Sadio Mané är lagkapten för sitt Senegal och ställer höga krav på sig själv. Som landslagets stora stjärna har även fansen enorma förväntningar på anfallaren.

Han har dock inte imponerat nämnvärt i landslagsdressen efter VM och brände en jättechans i slutet av kvalmatchen mot Ekvatorialguinea. Något som fick hemmafansen att jubla och hans egna supporters att bua.

Trots segern drog Mané tröjan över huvudet och hjälptes gråtande av planen av lagkamrater och ledare. På sociala medier spekulerades det direkt om Mané drabbats av en ny skada, men det har avfärdats från landslagshåll.

Snarare handlade tårarna om ren frustration efter ännu en blek landskamp.

26-åringen återvänder nu till Merseyside för att ladda inför bortamötet mot Watford. Liksom Mo Salah, som gjorde segermålet för Egypten i 3-2-segern över Tunisien på fredagskvällen.

* * * * *
På lördagen startade även Andy Robertson för Skottland i Nations League-mötet borta mot Albanien i Shkoder. 

Robertson – återigen med kaptensbindeln runt armen – svarade för en riktigt stark insats i 4-0-segern. Målskyttar var James Forrest (två), Ryan Fraser och Steven Fletcher (straff).

Skottarna möter Israel i Glasgow på tisdag kväll, vilket innebär att Robbo blir en av de sista spelarna som återvänder till Melwood nästa vecka. 

England-Kroatien på tv

I dag, söndag, ställs England mot Kroatien i Nations League. Matchen visas direkt i TV4 med start kl 14:55.

Joe Gomez återvände i träning i lördags efter att ha missat 3-0-segern över USA och får möjligen starta i mittförsvaret på Wembley.

Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold och Dejan Lovren bör också få speltid, som kommer från en stark 3-2-seger mot Spanien.

Xherdan Shaqiri är given startman när Schweiz möter Belgien, med Simon Mignolet som reservkeeper och den blixtinkallade Divock Origi.

Naby Keita kan föra Guinea till Afrikanska mästerskapens slutspel om man lyckas vinna mot Elfenbenskusten hemma i Conakry.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer