Lilla julafton resultatmässigt

Bild till nyheten Lilla julafton resultatmässigt
Resultaten gick verkligen Liverpools väg i den 15:e ligarundan.

# Chelsea tog ledningen efter en kvart genom Loftus-Cheek i bortamötet mot nykomlingen Wolverhampton, men "vargarna" vände och vann efter två mål i andra halvlek genom Raul Jimenez och Diogo Jota. Londonklubbens andra förlust i ligan.

# Toppmötet Man United-Arsenal stannade vid 2-2 efter kamikaze-fotboll som kunde ha slutat precis hur som helst. Mustafi gav "Gunners" ledningen efter en knapp halvtimme, men Martial kvitterade ganska omgående. I andra halvlek såg inhopparen Lacazette till att dryga ut ledningen för gästerna, men United per omgående av Jesse Lingard efter uselt försvarsspel. Arsenal var dock det bättre laget och borde ha vunnit.

# Ärkerivalen Everton – som tyckte att man var så himla bra i derbyt mot Liverpool i söndags – mäktade bara ett kryss (1-1) mot Rafael Benitez Newcastle. "Magpies" tog ledningen genom Rondon efter knappa 20 minuter och brassen Richarlison kvitterade strax före paus.

# Tottenham slog som väntat Southampton med 3-1 efter mål av Kane, Moura och Heung-min. Spurs slog dock av på takten och "Saints" fick plötsligt en uppsjö med chanser att både reducera och kvittera. Men det var först på övertid som Charlie Austin lyckades snygga till siffrorna.

Slutligen spelade Fulham och Leicester 1-1 efter mål av Kamara och bortalagets spännande mittfältare James Maddison. Köp!