35 000 kr – ett sista ryck!

Bild till nyheten 35 000 kr – ett sista ryck!
LFC.NU och dess medlemmar har samlat in drygt 35 000 kr till det behjärtansvärda projektet "Musikhjälpen”. I dag är sista dagen, så vi gör väl ett sista ryck! Uppmanar alla att bidra i den grad ni kan i vår bössa. Sök bara på Liverpool.

10-16 december står Lund värd för årets upplaga av Musikhjälpen. Under sex dygn direktsänder Sveriges Radio och Sveriges Television dygnet runt från en glasbur på Stortorget i Lund.

Årets tema är "Alla har rätt att funka olika." Pengarna går till att ge människor med funktionsnedsättning tillgång till skola, vård, stöd och hjälp.

Ge ett bidrag till Musikhjälpen och visa att Liverpool har de mest underbara och givmilda fans genom att skänka på denna länk.

Liverpool FC Supporters Club Sweden har deltagit med en bössa sedan 2011 och varit den  supporterklubb (alla kategorier) som bidragit med störst summa pengar till detta härliga initiativ.

Förra året drog vår bössa in drygt 70 000 kronor och i "Fanskampen" blev vi endast besegrade av AIK som drog in närmare 100 000 kronor.

Vill du kopiera länken och sprida vidare i egna kanaler på exempelvis Facebook, Instagram och Twitter så är det följande länk som gäller:  https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/liverpool-supporters-club-swedenlfcnu

Ditt bidrag gör skillnad! Tack. 

Veckoschemat för Musikhjälpen hittar du här: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=7004612


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer