Vilka ska starta mot Napoli?

Bild till nyheten Vilka ska starta mot Napoli?
Vinna eller försvinna? CL eller EL i februari? Svaret får vi i afton. Vilken elva vill du ska jogga in på Anfield? Logga in och dela med dig av dina tankar.

Redaktörens lag:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson (C), Fabinho, Keita – Firmino, Mané – Salah 

Avbytare: Sturridge, Shaqiri, Milner, Lallana, Wijnaldum, Lovren, Mignolet  

Kommentar: 

Knepigt att knåpa ihop en elva inför denna rysare. Här gäller det att ha både sans och balans.

Väljer ändå att sätta tillbaka Trent på högerbacken, även om Milner skötte sig briljant som vikarie senast. Trent är ett farligt vapen med sin offensiv, precisa inlägg och inte minst frisparkar. Känns som skapt för magiska Europakvällar på Anfield. Övriga försvarslinjen intakt jämfört med Bournemouth. 

Henderson är trots allt vår kapten och härförare. Det är han som ska leda styrkorna när så mycket står på spel. Gnuggade bänk i lördags och är säkert sugen som satan på att kicka igång säsongen på allvar. 

Fabinho och Keita har något på G och får förtroendet igen. Möjligen ska lille Shaqiri in här istället för Keita, men jag är livrädd för Napolis snabba kontringar och ser helst att vi har defensiva sköldar som "Hendo" och "Fabbe" från start. Dessutom har jag en stark feeling att Keita gör sitt första mål för klubben ikväll. 

Shaq får agera "gubben i lådan" från bänken istället.

Topptrion... ja, måtte dom flyga fram direkt från avspark! 

Mitt tips: 3-1 efter ännu en klassisk rysare. Van Dijk trycker in segermålet på övertid. Får inte glömma att ta blodtrycksmedicinen...

Vad tycker du? Logga in och debattera!


29 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer