Så ser julen ut för spelarna

Bild till nyheten Så ser julen ut för spelarna
Jürgen Klopp kommer att göra allt för att laget ska behålla fokus inför de kommande matcherna, och därför ska spelarna stämpla in på Melwood för träning även under juldagen.

Jürgen Klopp låter inte spelarna få ledigt från träning under jul, med den kommande matchen mot Newcastle på boxing Day.

I England är det på juldagen som man firar och öppnar paketen, men innan Liverpoolspelarna får öppna sina julklappar med familjen är det träning på Melwood som gäller.

Efter träningen på juldagens morgon får spelarna ledig tid att spendera med sina familjer, men sedan måste de lämna firandet för samling på Hope Street Hotel på kvällen där förberedelserna inför matchen mot Newcastle fortsätter.

Jürgen Klopp kommer att se till att laget inte avviker från de vanliga rutinerna under juldagarna, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

– Det är träning på morgonen, sedan åker vi hem. Då blir det att äta lite kalkon med familjen, och sedan åka till hotellet för att förbereda sig, säger Andy Robertson.

– Julen är en väldigt fin tid att spendera med familjen, men som fotbollspelare får man inte så mycket tid till att njuta som alla andra, för vi har hundratals matcher. Men vi ser fram emot boxning day, och den kommande utmaningen.

Jürgen Klopp kommer att hålla presskonferens inför Newcastle under förmiddagen på julafton, klockan 10:30 drar den igång, och troligtvis blir det ett träningspass för spelarna efter den.

På Boxing Day, onsdag den 26:e december, spelar Liverpool mot Newcastle klockan 16:00. Sedan kommer Arsenal till Anfield lördag den 29:e december klockan 18:30, och sedan är det dags för "seriefinal" mot Manchester City torsdag den 3:e januari klockan 21:00.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer