Inget bud på Pulisic

Bild till nyheten Inget bud på Pulisic
Liverpool Echo avvisar ryktena om att Liverpool är med i jakten på Christian Pulisic i januari.

Det har på flera håll ryktats om att Liverpool har lagt ett bud på 45 miljoner pund på Borussia Dortmunds ytter Christian Pulisic.

Jürgen Klopp och Liverpool ska ha försökt att köpa spelaren, som har spelat under tysken tidigare, för två år sedan, men fick då nej från Dortmund efter ett bud på 11 miljoner pund.

Den 20-årige ytterns kontrakt löper ut 2020. Jadon Sancho har gjort Pulisic plats till sin under säsongen, så tyskarna väntas vara villiga att sälja amerikanen, men det gäller först och främst efter säsongen. Det som skulle kunna få den tyska klubben att tänka om är ett tillräckligt lukrativt erbjudande redan nu i januari.

Enligt Liverpool Echo har Liverpool inte lagt något bud på spelaren, och väntas heller inte göra det i januari. 

Klopp har under ett antal presskonferenser sagt att det troligtvis inte kommer att bli några spelarköp i januari, något som den lokala tidningen menar sant och inte bara något spel för gallerierna. Det som skulle få Klopp att agera på marknaden är i det fall att någon nyckelspelare skulle bli skadad.

Troligen kan Liverpool vara beredda att slåss om Christian Pulisic till sommaren, om han inte lämnar redan i januari. Chelsea är en av klubbarna som ryktas vara väldigt intresserade av Pulisic signatur.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer