Rutinseger för City

Bild till nyheten Rutinseger för City
Manchester City vann enkelt mot Wolverhampton och avståndet upp till Liverpool är fortsatt fyra poäng när omgång 22 är färdigspelad.

Manchester City tog under måndagskvällen en rutinmässig seger hemma mot Wolverhampton med 3-0. Segern innebär att avståndet, som innan matchen spelades var sju poäng, krympte till fyra poäng.

Gabriel Jesus gav hemmalaget ledningen redan efter tio minuters spel efter ett strålande inlägg av Leroy Sane.

Nio minuter senare blev Wolverhamptons mittback Willy Boly utvisad för en ful tackling på Bernardo Silva. Det röda kortet gjorde uppgiften att vända matchen nästintill omöjlig för bortalaget.

Med sex minuter kvar av den första halvleken utökade Gabriel Jesus Manchester Citys ledning till 2-0. Målet kom till på straff efter att Raheem Sterling gått till marken.

Det skulle bli än värre för Wolverhampton. Drygt tio minuter återstod när Conor Coady satte bollen i eget mål för 3-0 till de ljusblå. Segern innebär att Manchester City nu har två måls bättre målskillnad  än Liverpool, men är fyra poäng bakom poängmässigt.