Robertson signar nytt kontrakt

Bild till nyheten Robertson signar nytt kontrakt
Andrew Robertson har länge varit en av lagets bästa spelare och belönas nu med ett nytt långtidskontrakt.

Andrew Robertson har sedan han fick chansen i startelvan gjort vänsterbacksplatsen till sin egen. Skottens prestationer under den senaste tiden gör att han måste rankas som en av världens bästa vänsterbackar.

Nu bekräftar Liverpool FC att spelaren har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben. 

Det nya kontraket ska säkra spelarens tjänster fram till sommaren 2024, enligt Paul Joyce i The Times.

Överenskommelsen betyder att ännu en viktig del av Jürgen Klopps lagbygge är säkrad för många år framöver. Spelare som Joe Gomez, Sadio Mané, Roberto Firmino och Mohamed Salah skrev på nytt kontrakt i somras.

– Det var en no-brainer så fort klubben kom till mig. Jag vill stanna här och därför skrev jag på så fort erbjudandet låg på bordet, säger Robertson till Liverpoolfc.com.

– Det var ganska enkelt för både mig och klubben. Vi kom överens väldigt snabbt och det är därför detta har gjorts på så kort tid.

– Det har varit ett rent nöje att lära känna och arbeta med alla medarbetare på Melwood. Det bästa med ett jobb är om du älskar att komma dit varje dag - så ser det ut för mig idag. Jag är glad över att ha förlängt min tid i klubben och förhoppningsvis har vi många bra dagar att uppleva framöver.

– Denna klubb måste vinna titlar och det är vad jag vill uppnå under kontraktsperioden. Det har gått för lång tid sedan förra titeln.

– Jag hoppas att jag kan hjälpa klubben att vinna ett par titlar, fansen kräver det och likaså klubben, säger Robertson efter att ha signat sitt nya kontrakt.

Paul Joyce skriver att det är troligt att Trent Alexander-Arnold är nästa spelare att skriva på ett nytt kontrakt. 


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer