Tänker inte på nytt kontrakt

Bild till nyheten Tänker inte på nytt kontrakt
Jürgen Klopps nuvarande kontrakt löper ut 2022, men han menar att han har fullt fokus på vad som händer här och nu och vill därför inte fundera kring sin egen kontraktssituation i dagsläget.

Jürgen Klopp signerade 2016 ett sexårskontrakt med Liverpool vilket binder managern till klubben fram till 2022. Det har spekulerats att ett nytt kontrakt är på tapeten för den populäre tysken, men det är inget som Klopp själv vill höra något om.

– Jag skulle bli väldigt glad om de inte kom till mig just nu, för jag vill inte tänka på det, säger Klopp till Liverpool Echo.

– Jag har lång tid kvar här. Det kommer att ske många förändringar innan min tid här är slut, men jag vill inte tänka på det just nu. Jag kommer att göra allt jag kan denna säsong och nästa, sedan får vi se vad som händer.

Klopps nära vän David Wagner lämnade denna vecka sin roll som Huddersfield-manager, men han kommer inte att bli en del av Liverpools stab.

– Dave är en manager, och vi behöver inte en manager, säger Klopp.

– Jag skulle älska att jobba med honom en dag, men vi är för unga för det ännu, speciellt han själv. Det finns ingen anledning till att vi skulle dela kontor. Jag är glad att han får lite semester under de kommande fem månaderna. Jag är lite avundsjuk, men jag är glad över att han få det.

– Allt är bra. Han valde att gå sin egen väg och han kommer att fortsätta med det de kommande åren.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer