50:e PL-målet för Salah

Bild till nyheten 50:e PL-målet för Salah
Två mål mot Palace innebär att Mo Salah nu har gjort 50 mål i Premier League. The Egyptian King är den fjärde snabbaste spelaren i historien att nå den siffran.

Mohamed Salah gjorde sitt 49:e och 50:e mål i Premier League i segern mot Crystal Palace.

Egyptiern nådde 50 mål på 72 ligamatcher. 13 av de ligamatcherna kom under tiden i Chelsea, där han gjorde två stycken mål. Endast tre spelare har nått denna siffra på färre antal matcher än Salah  - Andy Cole, Alan Shearer och Ruud van Nistelrooy.

– Jag ser fram emot att nå 50 mål för Liverpool, för två av dem gjorde jag med Chelsea, sa Salah till Sky Sports efter matchen.

De två målen innebär att Salah är ensam skytteligaledare för tillfället med 16 mål.

Liverpool kom inte riktigt upp i samma nivå som tidigare under säsongen i matchen mot Crystal Palace och gick till pausvila i underläge med 0-1.

– För att vara ärlig så förväntade vi oss en svår match, men de spelade väldigt bra och var kompakta framför straffområdet. I slutändan så är resultatet det viktigaste. Det är surt att släppa in tre mål, men det är något som vi måste acceptera.

– Det krävdes en stark mentalitet, svarade Salah på en fråga om vad som sades i paus.

– Detta är en tuff och viktig period för oss. När det går tufft gäller det att behålla tron på sig själv, vilket vi alla gjorde. Vi spelade bra och förtjänade att vinna.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer