– Tre mycket viktiga poäng

Bild till nyheten – Tre mycket viktiga poäng
Jordan Henderson menade på att laget inte riktigt kom upp i nivå spelmässigt i dagens match mot Crystal Palacce, men påpekar samtidigt vikten av att lyckas vinna ändå.

– Varje match är enormt viktig, och vi fick med oss tre poäng efter en mycket tuff match, sa Jordan Henderson till Liverpoolfc.com direkt efter slutsignalen mot Crystal Palace.

– Vi kom inte riktigt upp i nivå när det gäller vår prestation spelmässigt. Vi får analysera matchen för att se vad det var som vi gjorde sämre. I slutändan är vi nöjda med de tre poängen.

Crystal Palace satte verkligen Liverpool på prov och det såg länge ut att bli en sådan dag när det inte riktigt gick vägen för hemmalaget. Men det hela slutade ändå med seger och tre nya poäng för de röda.

– Det är mycket viktigt. Man kan inte alltid spela så bra som man egentligen vill. När det inte stämmer riktigt är det viktigt att lyckas att hitta ett sätt att vinna matchen och fortsätta att kämpa enda in i slutet.

Henderson fick frågan om vad som sades i omklädningsrummet i paus vid underläge med 0-1.

– Vi ville starta andra halvlek med högt tempo, vilket vi gjorde. Vi ville behålla lugnet med bollen och få dem att ständigt vara i rörelse. Vi fick en jättebra start på andra halvlek, men vi är besvikna på hur vi hanterade den fasta situationen när de kvitterade. Vi visade bra arbetsmoral när vi fortsatte att kämpa och lyckades att vinna.

– Det är en väldigt viktig seger, men det finns mycket att förbättra.

Salah gjorde sitt 50:e Premier League-mål under matchen.

– Han är en mardröm för försvarsspelarna. Han var briljant idag igen och gjorde två mål. Detta är något positivt som vi kan ta med oss från matchen, säger Henderson.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer