Drar till Dubai på träningsläger

Bild till nyheten Drar till Dubai på träningsläger
Liverpool har hela tio dagar tills nästa match och då väljer Jürgen Klopp att ta med sig spelarna till varmare breddgrader för ett träningsläger.

Liverpool är utslagna ur FA-cupen och har därför inte match förrän den 30:e januari när de tar emot Leicester på Anfield.

Jürgen Klopp har bara varit manager i Liverpool sedan oktober 2015, men detta blir sjätte gången som han tar med sig spelarna till varmare breddgrader när det öppnas en lucka i spelschemat. Laget har tidigare åkt till Teneriffa i mars 2016, La Manga i februari 2017, Teneriffa i mars 2017, Dubai i januari 2018 och Marbella i mars 2018.

Laget åker alltså till Dubai för andra gången. Förra gången fick resan mest uppmärksamhet för att en viss spelare inte fanns med på flyget dit. Det var Philippe Coutinho, som blev kvar på Merseyside, och senare samma vecka lämnade klubben för FC Barcelona.

Det har kommit väldigt lite information om när Liverpool åker, och vad som har planerats under tiden i Dubai. Det enda som är säkert är att de ska dit och att Klopp värdesätter sådana här typer av läger under tuffa perioder i säsongen.

– För oss har det alltid varit så att så fort vi får chansen att ge grabbarna några dagar på en annan ort så tar vi den. Du måste göra sådana här saker efter en så intensiv period, sa managern till Liverpoolfc.com om fjolårets resa.

Det har snöat på Merseyside denna vecka, och nästa vecka är det rapporterat att det ska bli minusgrader. I Dubai kommer de få 20 plusgrader.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer