Duo missade träning

Bild till nyheten Duo missade träning
När laget var tillbaka för träning på Merseyside efter lägret i Dubai var det två spelare som fick lämna återbud på grund av sjukdom. Dejan Lovren var dock tillbaka i träning.

Jürgen Klopp berättar för Liverpoolfc.com att Virgil van Dijk och Fabinho båda missade dagens träningspass på grund av sjukdom. Han försäkrar samtidigt att det inte ska vara några problem för de att bli friska till matchen mot Leicester.

– Vi hade ett par spelare sjuka. Sådant kan hända när man byter miljö som vi gjort de senaste dagarna. 

– Det ska inte vara något som vi behöver vara oroliga över.

De goda nyheterna från idag var att Dejan Lovren, Ben Woodburn och Ki-Jana Hoever var tillbaka i träning efter skador.

– Dejan är viktig. Han var i strålande form och har inte varit borta så länge, lyckligtvis.

– Det är också härligt att ha Joel (Matip) tillbaka. Vi klarade oss igenom vår "mittbackskris".

– Det är också mycket goda nyheter, absolut, sa Klopp angående att nu 17-årige Hoever var tillbaka i träning.

– Jag tror att han blev stressad mentalt, inte efter matchen mot Wolverhampton, men efter matchen där han fick rött kort några dagar senare. Jag såg matchen och för mig var det aldrig ett rött kort. Dagen efter tränade han med oss, då hade han lite problem med ljumsken, något som jag tror var mycket psykologiskt. 

– Det är en mycket bra period just nu, man kan tänka enbart på träning och förberedelser, säger Klopp efter en ansträngande december och första halva av januari.

– Tyvärr har vi inte en fulltalig trupp eftersom vi har ett par skador, men det är spelare tillbaka som exempelvis Ox. Joe behöver lite mer tid och de andra spelarna bedömer vi under de kommande dagarna. Idag hade vi 17 spelare som tränade helt vanligt, utan skadeproblem.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer