City förnedrade Chelsea

Bild till nyheten City förnedrade Chelsea
Manchester City visade klass i kvällens match mot Chelsea och återtog serieledningen.

Liverpool gjorde en mycket fin insats i 3-0-segern mot Bournemouth under lördagen och återtog serieledningen från Manchester City. En ledning som inte skulle vara länge.

De ljusblå mötte under söndagen Chelsea och vann med hela 6-0. Ett styrkebesked från de regerande mästarna som på nytt gick upp i topp av tabellen, de har dock en match mer spelad än Liverpool.

Manchester City ledde med 4-0 redan efter 24 minuter efter två mål av Sergio Agüero och ett mål var av Raheem Sterling och Ilkay Gundogan. Efter pausvilan fortsatte City att dominera - Agüero fullbordade ett hattrick från straffpunkten och Sterling gjorde sitt andra mål för dagen i matchens slutskede. När domare Mike Dean blåste av matchen stod det alltså 6-0 på resultattavlan.

Storsegern innebär att Manchester City nu har 10 måls bättre målskillnad än Liverpool.

Sergio Agüeros fina målform under de senaste matcherna betyder att han nu är delad etta i skytteligan med Mohamed Salah. De båda har 17 fullträffar i ligan denna säsong