– En av världens bästa tränare

Bild till nyheten – En av världens bästa tränare
Sadio Mané suktar efter en titel och tror att Jürgen Klopp är precis rätt man att leda klubben till dem.

Liverpool har inte vunnit någon titel sedan de vann Ligacupen under säsongen 2011/12 och när det kommer till ligatitlar så har klubben inte vunnit någon sedan 1990. Sadio Mané vet vad supportrarna vill se och påpekar själv längtan efter en titel.

– Jag ser fram emot den dag då jag kan vinna en titel med Liverpool, säger Mané till World Soccer.

– Jag vet att supportrarna är desperata efter en Premier League-titel. Det skulle vara otroligt för klubben. Det har gått för lång tid sedan en klubb av Liverpools storlek vann ligan.

– Vi tycker att vi går i rätt riktning, men vi har självklart några tuffa rivaler. Manchester City var otroliga förra säsongen och är väldigt starka även denna säsong. Vi ska kämpa vidare, för att göra alla som älskar den här klubben stolta.

??? Resultaten har varit bra, men vi vet att vi kunde ha gjort det ännu bättre i några matcher. Vi är konkurrenskraftiga, men det finns fortfarande mer att vänta sig av oss, det är jag säker på.

– Säsongen är lång och vi behöver behålla lugnet. Laget är starkare och vi har levererat många mogna prestationer. Vi jobbar hårt varje dag för att kunna prestera på topp. Förhoppningsvis hittar vi toppformen när det gäller som mest.

Sadio Mané understryker hur pass viktig Jürgen Klopp är för detta Liverpool.

– Han är en av de bästa tränarna i världen. Jag tror att hemligheten är den att han helt enkelt är en fantastisk person. Han står spelarna väldigt nära. Vi har ett starkt band till honom och han inspirerar oss. Alla i laget älskar honom och det gör supportrarna också. Vi blir bättre under honom och han är otroligt viktig för klubben.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer