– Jag är rätt man för Liverpool

Bild till nyheten – Jag är rätt man för Liverpool
Franz Beckenbauer menar att Jürgen Klopp skulle passat perfekt som manager för Bayern München. Klopp själv har helt andra planer.

Efter att Liverpool slagit ut Bayern München i Champions League sa Franz Beckenbauer att Jürgen Klopp vore en perfekt matchning för den tyske storklubben. Bayern-legendaren berömde bland annat den fina anfallsfotbollen som Klopp förknippas med.

– Det finns ingen större legendar i Tyskland än Franz Beckenbauer, säger Klopp till The Guardian.

– Det kändes väldigt bra att han pratade positivt om mig. Det är precis som att en kung med ett svärd kallar någon för "sir".

Trots flörten från tyskt håll har Klopp betryggande ord till Liverpools supportrar.

– Om han menar det så är det en komplimang till Liverpool. Bayern har gjort allt rätt under de senaste 10-15 åren, men jag känner att jag passar bra där jag är.

– Jag älskar att vara här, det finns många möjligheter att utveckla ett redan bra lag. Jag har tillräckligt med självförtroende för att säga att jag är rätt man för Liverpool för ögonblicket, även om man inom fotbollen hela tiden måste bevisa vårt värde.

– Så här långt har det fungerat bra och förhoppningsvis fortsätter det så. Det vore kul, för jag hoppas att jag om 50-60 år kan bli ihågkommen utan att det refereras till att jag har varit manager för många olika klubbar. Jag är mycket nöjd med de klubbarna jag har varit i, säger Klopp.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer