Nära nytt jätteavtal

Bild till nyheten Nära nytt jätteavtal
Trent Alexander-Arnold ska vara nära att signera ett jätteavtal med Under Armour och planerar att använda pengarna för välgörande ändamål.

Under Armour är inget vanligt märke när det kommer till fotbollsskor. Trent Alexander-Arnold, Arsenals Granith Xhaka och Lyons Memphis Depay är de tre största profilerna som använder sig av Under Armour-skor.

Nu är Liverpools unge högerback nära att skriva på ett avtal som sträcker sig över de kommande fyra åren. Avtalet som 20-åringen har erbjudits är väldigt lukrativt och i det engelska landslaget  är det endast Harry Kane som tjänar mer på sitt avtal, enligt Liverpool Echo.

Harry Kane är en av många spelare som sponsras av Nike.

Liverpool Echo skriver att Alexander-Arnold har planerat att använda pengarna från avtalet för att köpa mark i Liverpool och sedan låta bygga fotbollsplaner för lokalbefolkningen. 20-åringen planerar att köpa mark i sommar och ska redan ha planerat att förbättra vissa områden i staden.

Echo meddelar också att de tror att den unge högerbacken kommer att vara spelklar inför matchen mot Tottenham trots att han lämnade landslagssamlingen på grund av en ryggskada. 

I Liverpool är det Nike som dominerar när det kommer till skosponsorer.

Alisson Becker, Simon Mignolet, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson, James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Xherdan Shaqiri, Daniel Sturridge og Divock Origi är de tolv spelare i seniortruppen som är sponsrade av Nike.

Gini Wijnaldum, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Alberto Moreno, Joel Matip sponsras av Adidas.

Dejan Lovren och Adam Lallana sponsras av Puma medan Sadio Mané har ett avtal med New Balance.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer