Henderson spelade 90 minuter

Bild till nyheten Henderson spelade 90 minuter
Jordan Henderson missade förra helgens segermatch mot Fulham på grund av skada. Men under fredagskvällen var han tillbaka i spel igen, då England besegrade Tjeckien med 5-0 på Wembley.

I bortamatchen mot Bayern München blev Jordan Henderson utbytt tidigt in i första halvlek på grund av en ankelskada. Mittfältaren fick sedan stå över förra helgens ligamatch mot Fulham på Craven Cottage. Trots detta blev Henderson uttagen till Englands landslagstrupp inför EM-kvalmatcherna mot Tjeckien och Montenegro.

I kvällens match på Wembley mot Tjeckien startade Jordan Henderson på innermittfältet tillsammans med Tottenhams Eric Dier. Efter 17 minuter fick Dier ont i låret och tvingades bli utbytt mot Chelseas Ross Barkley. Henderson fick spela hela matchen och stod för en stabil insats. England vann med 5-0 och Jordan Hendersons tidigare lagkamrat i Liverpool Raheem Sterling gjorde tre mål. Harry Kane gjorde 2-0 målet på straff precis innan paus och 5-0 målet var ett självmål av Tomas Kalas.

På måndag spelar England ännu en EM-kvalmatch, då de möter Montenegro på bortaplan.