Real visar nytt intresse för Mané

Bild till nyheten Real visar nytt intresse för Mané
Spanska sportblaskan Marca påstår att Zinedine Zidane har Sadio Mané överst på önskelistan.

Ryktena om Real Madrid tycks inte vilja dö, trots att den 26-årige senegalsen så sent som i november skrev på ett nytt femårskontrakt med "The Reds".

Dagens förstasida av Marca pryds av Mané med nygamle managern Zinedine Zidane och rubriken att Real har återupptagit jakten på Mané.

Tidningen hävdar också att Mané "känner till intresset" sedan förra sommaren och att det är Zidane själv som önskar spelaren till Santiago Bernabéu i sommar.

"Zizou" ville ha anfallaren redan under sin förra period i Real.

I fransk och spansk media påstods redan förra våren att Mané var överens med Madrid, strax innan Zidane klev av som manager några dagar efter CL-segern mot Liverpool i Kiev. 

"Lögn", hävdade Liverpoolledningen den gången.

Enligt trovärdige reportern Dominic King (Daily Mail) har LFC inte ändrat ståndpunkt. Klubben har inga som helst planer på att sälja Mané och det finns heller inga kontraktsklausuler som Real Madrid kan utnyttja för att trigga igång en deal. 

– Intresset visar bara hur bra Mané har blivit, skriver King.

När anfallaren förlängde i november beskrevs han av Jürgen Klopp som en spelare med "ett komplett paket".

– Jag kan inte komma på en enda klubb i Europa som inte skulle vilja ha en spelare som Sadio. Att han vill vara hos oss visar också var vi står just nu. Han är en viktig del av laget, han utstrålar glädje och jag menar att det reflekteras i det han uträttar på planen, sa managern. 

Då, för fyra månader sedan, sa också Mané att han var "väldigt, väldigt glad över att förlänga med Liverpool" och att han hade tagit "det bästa beslutet i karriären."

Efter det nya avtalet har Mané skyfflat in mål och delar ledningen i den interna skytteligan med 20 mål i liga- och cuper tillsammans med Mo Salah.

Supertrion Mané, Salah och Firmino har kontrakt som sträcker sig fram till den 30 juni 2023.

Nedan: förstasidan i sin helhet.

Källa: Daily Mail, liverpool.no


25 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer