Så har semestern spenderats

Bild till nyheten Så har semestern spenderats
Se vad spelarna har haft för sig under landslagsuppehållet.

En hel del spelare är ute på uppdrag med sina respektive landslag, men en del av spelarna i truppen har fått en vecka att samla kraft inför säsongsavslutningen. 

Mohamed Salahs Egyptien är redan kvalificerade till det Afrikanska mästerskapet  på grund av att de är värdnation och därför har Salah fått stå över matcherna mot Niger och Nigeria under veckan.

Salah har på diverse sociala medier laddat upp en bild från sin semester där han på en fin strand har skrivit "You Will Never Walk Alone" i sanden.

Precis som Mohamed Salah har även James Milner och Jürgen Klopp varit på resa till Dubai.

Milner har på sina sociala medier visat upp en aktiv livsstil under semestern med bilder och videos från gymträning, golfbanan och löpträning. 

Jürgen Klopp kom, enligt Liverpool Echo, hem under söndagen för att börja förberedelserna inför helgens match mot Tottenham.

Adam Lallana visar upp att han har tagit det lugnt på stranden - tillsammans med grisar!

Alberto Moreno reste till Rom för att besöka Lucas Leiva. Resan i Italien har startat en del rykten om att spanjoren ska vara i kontrakt med Lazio om en potentiell övergång i sommar. Då lämnar han gratis då hans kontrakt har löper ut.

Två spelare som inte har rest till varmare breddgrader är Alex Oxlade-Chamberlain och Joe Gomez. De båda spelarna har stannat kvar på Melwood för att komma tillbaka i form efter deras skadefrånvaro. De båda förväntas vara tillbaka i full träning efter landslagsuppehållet.

De flesta Liverpoolspelarna är tillbaka på väg till träning med klubben nu, men det är en del spelare som har landskamper kvar att spela. 

Jordan Henderson spelar ikväll mot Montenegro, Xherdan Shaqiris Schweiz ska spela mot Danmark under tisdagen och Brasilien möter Tyskland i en träningsmatch. Där är Alisson Becker, Fabinho och Roberto Firmino en del av Brasiliens trupp. Sadio Manés Senegal har också en match kvar under detta uppehåll, de ska möta Mali.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer