– Det var fantastiskt att se

Bild till nyheten – Det var fantastiskt att se
Jürgen Klopp om Joe Gomez första dag tillbaka i full träning efter den långa skadefrånvaron.

Joe Gomez skadade sig allvarligt i början av december i matchen mot Burnley och har inte spelat en match sedan dess. Denna vecka var mittbacken äntligen tillbaka i full träning.

Gomez kommer inte att vara involverad i matchen mot Tottenham, men Jürgen Klopp tror att en comeback närmar sig mig stormsteg.

– Igår var det jul, födelsedag och allt på samma gång för Joe Gomez. Det syntes i hans ansikte. Det var fantastiskt att se, säger Jürgen Klopp till Mirror.

– Man säger "Kom igen, det kommer bättre dagar" när spelare får bakslag, men man vet också att grabbarna måste ta sig igenom många mörka dagar på egen hand, eller tillsammans med familj och vänner. Det går inte att ändra på. Det finns inga alternativ till rehabilitering.

Klopp antyder också att Adam Lallana kommer att ha en viktig roll att spela under säsongsavslutningen.

– En spelare av Adam Lallanas kaliber är en sann fröjd att se när han är i form. Nu fungerar det för honom igen.

– Hans attityd har alltid varit otrolig, så varför skulle jag tvivla på honom? Bara världen utanför säger att spelare är för gamla för tidigt. Jag tänker inte så.

– Adam är i en fin ålder och när han är skadefri och i form är han en fantastisk spelare. Det är det enda jag har väntat på. Man värdesätter verkligen det, när han är tillbaka och spelar som han gjorde mot Burnley.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer