Nästa match (Träningsmatch)

Tranmere klubbmärke Tranmere (B)

torsdag 11 jul 20:30

Är du villig att byta namn till Liverpool?

Bild till nyheten

Läs vidare och tävla om 20 000 kronor i resecheckar!

I samarbete med Stryktipset.

Som vi alla vet är svenskarnas kärlek till den engelska fotbollen stor och löper från generation till generation.

Vi klipper gräsmattan efter klubbmärken, färgar håret i favoritlagets färger och lägger våra surt förvärvade slantar på fotbollsresor till små engelska industriorter. Klubbemblem tatueras och husdjur döps efter favoritspelaren – kärleken till klubben tar sig lika fantastiska som olika uttryck.

Ett av dessa är att byta namn till klubben i sitt hjärta.

Idag finns det fyra personer i Sverige som heter Liverpool.

Kolla videon ovan.

Runt om i landet finns de som heter Arsenal, Manchester, Chelsea, Leeds, Everton, Wigan, Burnley och andra klassiska engelska klubbar. Samtidigt som vissa lag, som Tottenham, saknas i folkbokföringen.

I samband med att Stryktipset fyller 50 år med 13 matcher på sin klassiska kupong ger de sig nu ut på jakt efter landets mest engagerade supportrar. De som lever och andas för klubbemblemet och är beredda att ta sin kärlek till nya höjder, genom att byta namn till klubben i sitt hjärta.

www.nameyourclub.se kan du som är villig att lägga till Liverpool som mellannamn enkelt påbörja processen och lämna en motivering om hur du tagit ditt supporterskap till oanade höjder, så tävlar du om 20 000 kronor i resecheckar till en fotbollsresa.

Du har till den 27/4, klockan 15:59, på dig.