Nästa match (Träningsmatch)

Tranmere klubbmärke Tranmere (B)

torsdag 11 jul 20:30

Hattrick av Camacho

Bild till nyheten

Den lovande portugisen smällde in ett hattrick i U23-lagets 6-0-seger mot Leicester och
skrev sedan på Instagram att han verkligen inte är någon högerback – utan anfallare!
Oxlade-Chamberlain fick 45 minuter, Joe Gomez 60 och Rhian Brewster 75.

Det var kattens lek med råttan när reserverna krossade Leicester på King Power Stadium på söndagen och klättrade upp till tredje plats i PL2-tabellen.

Rafael Camacho svarade för ett hattrick i andra halvlek och kunde inte låta bli att skriva följande på Instagram efteråt:

– Jag vet inte vems idé det var, men jag vill bevisa att de tog fel angående mina fotbollskvaliteter. Jag är inte någon högerback, jag är en anfallare som gör mål. Det är i mitt DNA. Jag är glad för att jag gjorde tre mål och hjälpte laget i dagens seger över Leicester.

Rhian Brewster, som gjorde sitt första riktiga framträdande sedan januari ifjol, öppnade målskyttet efter bara fem minuter och vann sedan en straff som Ben Woodburn förvaltade i den 16:e minuten.

Curtis Jones satte 3-0 strax innan paus.

Allra mest glädjande var ändå att Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain och Brewster fick viktiga minuter efter långa rehabiliteringar.

Liverpool U23: George, Gomez (Masterson, 60), Lewis, Hoever, Johnston, Coyle, Camacho, Oxlade-Chamberlain (Christie-Davies, 45), Brewster (Gallacher, 75), Woodburn, Jones.

Övriga: Atherton, McAuley.