– Är honom evigt tacksam

Bild till nyheten – Är honom evigt tacksam
Rafa Camacho menar att hans Instagram-inlägg har misstolkats och ger tydliga besked om vad han verkligen tycker och tänker om Jürgen Klopp.

I söndags stod Rafa Camacho för ett äkta hattrick i U23-lagets 6-0-seger mot Leicester och skrev följande på Instagram efteråt:

– Jag vet inte vems idé det var, men jag vill bevisa att de tog fel angående mina fotbollskvaliteter. Jag är inte någon högerback, jag är en anfallare som gör mål. Det är i mitt DNA. Jag är glad för att jag gjorde tre mål och hjälpte laget i dagens seger över Leicester.

Texten fick många att spekulera i talangens framtid i klubben och såg meddelandet som direkt kritik mot Jürgen Klopp. 

Portugisen har idag återigen publicerat en text på Instagram:

– Jürgen Klopp är min fader inom fotbollen. Jürgen trodde på mig och gjorde mig till en del av sitt lag. Jürgen gav mig stöd och chansen att spela i Premier League. Jürgen kommer att vara en del av mitt liv för alltid eftersom att han gav mig chansen i världens tuffaste liga. Jürgen kommer aldrig att glömmas av mig eller min familj. Jag tror på Jürgen och jag vet att han tror på mig också. 

– Managern vet mer än någon annan, om han ber mig göra en uppgift på planen kommer jag att ge 200% för managern och för klubben. Jag kommer för evigt vara tacksam för Klopp för att han lät mig vara en del av världens bästa lag. 

– Det finns ingen logik i vad folk påstår efter ett svar till en vän som hade utmanat mig.

– Låt oss ta hem segern ikväll grabbar. YNWA.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer