– Vi fokuserar enbart på vår match

Bild till nyheten – Vi fokuserar enbart på vår match
Pep Guardiola säger i en intervju med Daily Mail att hans lag enbart kommer fokusera på deras egen match. Enligt honom funkar det inte att lägga fokus på Liverpools match när ligan ska avgöras på söndag.

På söndag åker Manchester City till Brighton för att säkra klubbens sjätte ligatitel. City har allt i egna händer och det räcker med seger för att de ska försvara titeln.

– Det hade varit fint med ett tidigt mål, men det blir tufft. Under veckan har vi analyserat Brightons försvarsspel och i den senaste matchen såg de bra ut. Detta har vi erfarenhet ifrån semifinalen i FA cupen, säger Guardiola.

I den sista omgången spelar Liverpool mot Wolverhampton hemma på Anfield. Om Liverpool vinner och Manchester City tappar poäng, blir Liverpool ligamästare för första gången på 29 år. City- managern vill inte fokusera på Liverpools match.

 – Vi kan enbart fokusera på vår match. Vinner vi så är vi mästare. Vi kan inte bli distraherade av vad som händer i Liverpools match.

Tidigare i månaden blev Virgil van Dijk utsedd till ligans bästa spelare. Det var väntat enligt de flesta tränare, men Guardiola tycker att fel spelare vann priset.

–  Bernardo Silva har varit ligans bästa spelare och inte enbart bäst i vårt lag som många tycker. Han gör det bra på vilken position han än spelar på. Han gör allt bra och hade kunnat leverera i vilket lag som helst.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer