Starka mot topplagen

Bild till nyheten Starka mot topplagen
Nuno Espirito Santo menar att Wolverhampton, som har presterat mycket bra mot topplagen denna säsong, kommer att hantera söndagens match som vilken annan match som helst, trots att laget inte har något att spela för.

– Spelarna vet hur mycket matchen betyder. De kommer att vilja prestera som de alltid gör. Vi tänker inte på andra saker. Vi förbereder oss som vi brukar, säger Wolverhamptons manager Nuno Espirito Santo.

Wolves, som tog steget upp i Premier League inför denna säsong, har redan säkrat sjundeplatsen  och har därmed inget att spela för mer än för äran när de ställs mot Liverpool.

– Det är inget undantag. Det har inte funnits några matcher där vi inte har förberett oss in i minsta detalj, så det kommer vi inte att förändra på i den sista matchen för säsongen.

– Man kan kontrollera det som sker på planen, inte det som sker utanför. Självklart är detta en stor, stor match som vi vill spela. Vi är redo!

Nykomlingarna har visat vid flertalet tillfällen att de är ett hot för topplagen i ligan. De har faktiskt vunnit över alla de fyra lag som tagit sig till final i de två europeiska cuperna.

De slog ut Liverpool ur FA-cupen med 2-1 den 7 januari, vann mot Tottenham borta med 3-1 i ligaspelet, vann med 3-1 gjorde de även mot Arsenal i april. Chelsea besegrades med 2-1 i december. 

Utöver dessa fina skalper har Wolves vunnit mot Manchester United med 2-1 i FA-cupens kvartsfinal och i ligaspelet under våren. I början av säsongen spelade de också oavgjort mot Manchester City.

– Det visar att vi har utmanat bra. Det visar att vi har utvecklats mycket, säger Santo.

Wolves-managern berömmer Liverpool och Manchester Citys prestationer denna säsong.

– Jag vet inte om jag har sett något liknande. Det är fint för ligan att två lag är så bra och slåss om titeln in i det sista. Det de båda lagen har gjort är fantastiskt, alla bör gratulera dem.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer