– Åker till Anfield för att vinna

Bild till nyheten – Åker till Anfield för att vinna
Den tidigare Liverpoolspelaren Conor Coady menar att Wolverhampton kommer att ge allt de kan för att vinna imorgon.

Conor Coady kom till Liverpool 2005 och tog steget upp i seniorlaget genom akademien och debuterade 2012 när laget mötte Anzhi i Europa League. Sex månader senare fick han debutera i Premier League i 3-1-segern mot Fulham. Detta var de två enda matcherna som Coady spelade för klubben.

Imorgon står han på andra sidan planen när Liverpool tar emot Wolverhampton på Anfield. Coady var med och tog Wolves upp till Premier League och är kapten för laget.

– Vi åker till Anfield för att vinna, det är mentaliteten som vi har byggt upp under de två senaste åren. Det är en fantastisk match för klubben, säger Coady till Express & Star.

– Det finns inget som säger att vi inte kan göra det bra på Anfield. Vi har gjort några riktigt bra matcher i år, det har funnits några höjdpunkter men också ett par bottennapp. Vi har ett speciellt sätt att spela och vi kommer att hålla fast vid det och förhoppningsvis avsluta säsongen på ett bra sätt.

Coady är uppväxt i Liverpool och är i grunden en Liverpoolsupporter. 

– Alla mina kompisar har säsongskort på Anfield och pratar alltid om det. Jag hejade på Liverpool när jag växte upp, men nu spelar jag för Wolves. 

– Varje vecka ser jag på Liverpool och hoppas att de vinner. Det som de har gjort denna säsongen är otroligt. Titelstriden har varit fantastisk.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer