– Det är bra för fotbollen

Bild till nyheten – Det är bra för fotbollen
Pepe Reina om Liverpools framfart i Europa, tiden i Milan och vad som kommer att ske efter karriären.

Pepe Reina, som själv upplevde en del äventyr i Europa med Liverpool, är mycket glad över att se vad Jürgen Klopps manskap har uträttat under de senaste säsongerna. 

– Det är bra för fotbollen. Det är här som Liverpool ska vara och förhoppningsvis var de kommer att vara i många år framöver.

– De har gjort ett fantastiskt jobb från de högst uppsatta inom klubben till spelarna. De verkar hungriga, något som är viktigt inom fotbollen för att man ska bli bättre och bättre.

– Glädjen som följer av en bra säsong gör det lättare att bli ännu bättre.

Reina menar att han fortfarande är en stor supporter och tittar på de flesta matcherna med laget.

– När jag kan se matcherna så tittar jag. Jag är troligtvis deras största supporter.

– Det är hemma för mig. Jag var där i åtta år, nio om man räknar lånet hos Napoli. Jag ser Liverpool som mitt hem och det jag alltid att göra. Det är som de säger; "once a red, always a red".

– Jag har det bra här, det är en stor klubb. Efter Champions League-finalen 2007 så kunde jag inte tro att jag skulle avsluta min karriär i Milan! Det funkar bra här, även om jag inte spelar så mycket som jag egentligen skulle vilja, men jag har en fantastisk målvakt framför mig. Allt jag kan göra nu är att bli bättre och fortsätta att stötta honom.

Den spanska målvakten, som hunnit bli 36 år, har börjat fundera på vad som händer när det är dags att lägga målvaktshandskarna på hyllan.

– Jag har två år kvar på kontraktet med Milan, sedan får vi se. Jag får se hur jag känner då för att sedan ta ett beslut.

– Jag vill gärna fortsätta inom fotbollen som tränare eller manager, jag vet inte riktigt. En sak som är säker är att jag kommer att göra något fotbollsrelaterat. 

– Det är vad jag känner just nu. Om två år kanske jag resonerar annorlunda, men just nu är tanken att jag en dag ska bli manager.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer