Nästa match (Premier League)

Chelsea klubbmärke Chelsea (B)

söndag 22 sep 17:30

Alexander-Arnold hyllas

Bild till nyheten

Den unge ytterbacken imponerade rejält när han fick chansen från start för det engelska landslaget.

Liverpools Trent Alexander-Arnold satt på bänken när England mötte Nederländerna i semifinalen i UEFA Nations League, men fick chansen från start när Schweiz stod för motståndet i bronsmatchen.

Ytterbacken imponerade verkligen och skapade flest målchanser av alla spelare på planen. I engelsk media får 20-åringen beröm efter insatsen och i snitt fick han 8/10 i betyg.

"Detta understryker varför han bör starta regelbundet för England nästa säsong", skriver Paul Joyce i The Times. "Detta var en väldigt bra dag för Liverpoolförsvararen."

Alexander-Arnold fick visa upp mycket av sina fina kvaliteter offensivt. Laget skapade totalt 11 målchanser och högerbacken stod för sju av de skapade chanserna. Enligt The Times har ingen enskild spelare skapat så många chanser i en match sedan James Milner gjorde det 2014 mot San Marino, då skapade Milner nio chanser totalt.

"Det verkade som att han säkrade platsen som förstaval på högerbacken. Bara inläggen hans bör vara tillräckligt för att förtjäna platsen", skriver Telegraph i deras spelarbetyg.

Daily Mail, som gav ytterbacken 8,5/10 i betyg skriver att: "Inläggen från kanten var overkliga. Han måste starta istället för Kyle Walker i framtiden."

"En av utmaningarna för Alexander-Arnold nästa säsong kommer att vara att hantera de högt ställda förväntningarna. Det är en utmaning som han inte kommer att frukta", skriver Joyce i The Times.

Bannerbild