Nästa match (Premier League)

Chelsea klubbmärke Chelsea (B)

söndag 22 sep 17:30

Vill helst inte lånas ut

Bild till nyheten

Ryan Kent ser hellre att han stannar och kämpar om sin plats i Liverpool eller lämnar permanent än att lånas ut ännu en gång.

Ryan Kent gjorde succé i Rangers och blev utsedd till årets unga spelare i den skotska högstaligan. 

Enligt Goal ska Kent nu föredra att antingen stanna i Liverpool för att kämpa om en plats i laget eller lämna för en annan klubb permanent nu i sommar. Goal skriver också att yttern ska vara redo att tacka nej till ett låneerbjudande från Leeds. 

Liverpool ska, enligt Goal, kräva £12M för att sälja Kent, som har kontrakt med klubben till 2022.

Under de senaste säsongerna har Kent lånats ut fem gånger och spelat hela 125 matcher som utlånad spelare. De klubbar han representerat är Coventry, Barnsley, Freiburg, Bristol City och Rangers.

Försäsongen för Liverpool drar igång 6 juli och om ingen klubb möter priskravet så tyder allt på att Kent spenderar försäsongen på Melwood. Mohamed Salah och Sadio Mané kommer att vara upptagna med de Afrikanska mästerskapen under starten av försäsongen vilket kan ge Kent en extra bra möjlighet att visa upp sig för Jürgen Klopp.

Enligt Goal ska Aston Villa vara intresserade av att köpa loss spelaren. Även Middlesbrough i The Championship ska följa situationen. Leeds finns också med i bilden, de ska dock föredra att låna honom, men om de säljer någon spelare kan en permanent övergång bli aktuell.

Bannerbild