– Har lärt mig att vara mig själv

Bild till nyheten – Har lärt mig att vara mig själv
Sheyi Ojo reflekterar över tidigare utlåningar och vad han tar med sig för lärdomar och erfarenheter.

Sheyi Ojo kommer att spendera kommande säsong på lån hos Rangers. Tidigare har Ojo varit utlånad till Wigan, Wolverhampton, Fulham och nu senast Stade Reims. 

– Det kanske låter dumt, men mina andra utlåningar har lärt mig att vara mig själv. Tidigare har jag försökt att passa in i laget, säger den unge yttern till Rangers hemsida.

– Då har jag inte spelat mitt egna spel, men denna säsong, tillsammans med managern som stöttar mig, ser jag fram emot att vara mig själv och spela naturligt. Jag tror att om jag gör det så blir det en väldigt bra säsong.

Med erfarenheter från bland annat spel i Liverpool hoppas Ojo på att kunna njuta av fotbollen i Rangers.

– Jag är redan en del av Liverpool och när man spelar för en storklubb måste man kunna hantera pressen. Om man vill lyckas med vad jag vill lyckas med i min karriär så måste man hantera det. 

Enligt Ojo själv menade alla inblandade parter att ett lån tillsammans med Rangers var det bästa möjliga alternativet.

– Managern vill att jag bara ska vara mig själv. Om jag spelar regelbundet och är skadefri kommer allt att gå bra. Jag har inte spelat kontinuerligt tidigare. 

– Denna gång, med Rangers, handlar det om att spela så som jag alltid har spelat och njuta av fotbollen. Jag hoppas att bidra med mål och assist, det är inte bara viktigt för mig att göra mål, jag vill att spelarna runt om mig också ska göra det.

– Jag skulle säga att jag är en bra lagspelare och jag hoppas bara att jag kan visa alla vad jag kan göra, avslutar Ojo.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer