Storträff Syd SLUTSÅLD

Bild till nyheten Storträff Syd SLUTSÅLD
​Äntligen är det dags för Storträff Syd igen och vi kan lova att det blir det bästa håll-i-gånget någonsin. Liverpools alldeles egna, numera världsberömda, hustrubadur Jamie Webster kommer nämligen till Malmö den 31 augusti! OBS! SLUTSÅLD!!!

Mannen bakom sånger som "Allez Allez Allez", "Siii Señor...", "He's Virgil van Dijk.." och många fler kommer nu till Sverige för sitt första gig och han gör det såklart vid STORTRÄFF SYD i Malmö den 31 augusti.

TRÄFFEN HAR EFTER BARA TVÅ DAGAR SÅLT HELT SLUT! VI JOBBAR NU INTENSIVT FÖR ATT FÅ FRAM FLER PLATSER! MEN DET GÅR ALLTSÅ INTE ATT ANMÄLA SIG LÄNGRE!

Det är helt enkelt dags att sätta ett stort rött Liverpoolkryss i kalendern den 31/8 när Liverpool reser till Turf Moor för bortamatch mot Burnley medan du och dina vänner beger er till O'Learys Entré i Malmö för Storträff Syd och höstens hetaste tillställning för alla Liverpoolare!

Jamie Webster kommer att underhålla oss hela dagen och festen lär fortsätta efter matchen med. Det kommer vara en fartfylld supporterträff som kommer att sakna motstycke till vad något utländskt lag någonsin kunnat arrangera i Sverige. Vi är oerhört stolta över den här möjligheten. 

Utöver en sjuhelsikes show bjuder träffen i vanlig ordning på en riktig heldag med likasinnade vänner och vi slår upp portarna redan 12.00 för att hinna med att bowla, shoppa supporterprylar från våra vänner från SamDodds som är på plats och få i oss både en välsmakande burgarbuffé och en öl eller två (eller sju) innan matchstart klockan 18.30!

Detta är en dag som ni inte vill missa och jag antar att alla återkommande gäster kan gå i god för det i kommentarsfältet nedan.

Notera att anmälningar trillar in snabbt till dessa träffar normalt sett och vi räknar med rekordåtgång i år. Så vänta inte med er anmälan!

INFO OCH PRISER:

Plats: O'Learys, Entré, Malmö

Dag: Lördag 31 augusti

Tider: 12.00-21.00 ca (Matchstart Burnley-Liverpool 18.30)

399:- för medlemmar i supporterklubben
449:- för icke medlemmar
499:- för medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
599:- för icke-medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
150:- för extra barn

* Med medlemsfamilj räknas att den vuxna i sällskapet är medlem.

För vuxna ingår: Hamburgerbuffé + (1) öl + fri bowling
För barn ingår: Hamburgerbuffé + läsk + fri bowling

FÖR ATT ANMÄLA:

Räkna ihop totalt belopp för just din anmälan och Swisha beloppet till 0733117736 (David Olsson). I textstycken måste ni skicka namnen på alla personer samt medlemsnummer på de som är medlemmar. Notera att medlemspris endast gäller den som är medlem (+ ev 1 barn i dealen för medlemsfamilj). Alltså inte extra personer i sällskapet. 

Alla för+efternamn (och eventuella medlemsnummer) måste få plats i texten. Så dela hellre upp betalningarna om plats inte ges. 

För frågor kan ni kontakta [email protected]. Notera att vi dock inte kan göra bordsreservationer eller preliminärboka några platser. Anmälan är bindande enligt ovan och sen är det fri bordsplacering utifrån att man är först till kvarn. 

Er bokning är bekräftad i samband med att ni genomfört er betalning och er Swish kan sparas som "kvitto" vid eventuella frågetecken. Ni får alltså ingen separat bekräftelse. Råkar ni Swisha efter att evenemanget sålt slut får ni besked om detta samt tillbaka er pengar.


23 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer