– Aldrig varit med om maken

Bild till nyheten – Aldrig varit med om maken
Storträff Syd i Malmö, där Jamie Webster kommer att gästa den 31 augusti, sålde slut på bara två dygn. Vi tog ett snack med David Olsson, som är Korre i Malmö och som varit med och arrangerat ett tjugotal träffar i Syd.

Först och främst David, har du fått vila något alls i helgen?

– Nä, det har faktiskt varit helt galet. Det har trillat in anmälningar i parti och minut. Det var ett hundratal redan först kvällen. Sen gick vi ut med info att de sålde snabbare än vanligt och då exploderade det helt.

Hur många personer ser det ut att bli totalt?

– Vi har valt att stanna på cirka 360 personer just nu då vi måste vara noggranna med säkerheten och även se till att alla som kommer faktiskt får en bra plats och så vidare. Men vi kommer att ha möten med O'Learys och se om vi kan släppa några extra platser. Då kommer såklart infon här. 

Du har arrangerat träffar i Syd i cirka tio år. Men detta måste vara extremt?

– Ja, detta slår allt vi någonsin gjort. När vi hade John Barnes för något år sedan var vi nog fler. Men det sålde absolut inte slut så snabbt. Men då hade också lokalen möjlighet att ta in lite mer folk. 

Vad är det som gör träffarna i Syd så populära?

– Dels har vi såklart jäkligt roligt på själva träffarna. Och vi har lyckats fixa bra gäster nästan varje år. Här har varit legender som Phil Neal, Ronnie Whelan, John Barnes, John Aldridge och Bruce Grobbelaar. Det gör såklart sitt. Men också att vi varit väldigt noga med att år efter år återkomma i samma skepnad vid ungefär samma tid på säsongen. Det gör att vi har massvis med stammisar som har detta som ett stående event. 

Med tio år och närmre tjugo träffar måste där finnas många häftiga minnen. Har du något speciellt som sticker ut?

– På en av de första träffarna auktionerade vi ut en signerad Carraghertröja. Det var Glenn Hysén som höll i auktionen och i takt med att priset trissades upp stod han till slut i bara underkläderna och avslutade auktionen. Men framförallt är det ändå gemenskapen man tar med sig. De återkommande besökarna och alla glada tillrop. Jag hoppas att vi bidragit med något väldigt positivt till alla Liverpoolfans i södra Sverige. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer