Wilson ska imponera på Klopp

Bild till nyheten Wilson ska imponera på Klopp
– Jag ska göra allt för att slå mig in i laget, lovar Harry Wilson.

Den Wrexham-födde 22-åringen har tillhört klubben sedan nio års ålder. 

Efter en exceptionell säsong i Derby County (18 mål på 49 matcher) står han nu inför sitt livs viktiga sommar om han äntligen ska kunna förverkliga drömmen om att bli en Liverpoolspelare.

Så här säger Harry Wilson i en intervju med Liverpoolfc.com

– Jag känner att jag har fått massa erfarenhet under en fantastisk manager i Frank Lampard, som gav mig chansen att spela vecka efter vecka. Han sa att jag skulle utmana mig själv utan att frukta något och jag spelade med stort självförtroende hela säsongen.

– Det var starkt att hamna på play off-plats och spela två bra matcher mot Leeds som tog oss till play off-finalen. Vi klarade det inte, tyvärr. Men totalt sett var det en bra säsong. Jag älskade tiden i Derby, som är en fantastisk klubb.

Den snabbe walesaren, med den fina vänstersläggan, är nu tillbaka på Melwood för att ännu en gång försöka övertyga Jürgen Klopp om sin förträfflighet som spelare.

– Det är upp till mig själv att imponera på managern och spela mig in i laget. Jag är upprymd över att vara tillbaka och träffa grabbarna igen. Det var trevligt att möta managern och spelare som jag inte träffat på ett tag och höra vad de har gjort under semestern. 

– Nu ska jag jobba tillsammans med dem och det har varit några hektiska dagar så här långt, avrundar 22-åringen.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer