Duo tillbaka på Melwood

Bild till nyheten Duo tillbaka på Melwood
Idag anslöt Divock Origi och Xherdan Shaqiri till resten av truppen på Melwood. – Nu satsar vi på titel nummer två, säger belgaren.

Efter den magiska säsongsavslutningen i Madrid och en välförtjänt semester var Divock Origi samt Xherdan Shaqiri tillbaka på Melwood idag. I en intervju med Liverpoolfc.com påpekar belgaren suget efter mer framgång.

– Segerns sötma ger dig ett ännu större sug efter fler vinster. Jag pratade med Sir Kenny Dalglish efter matchen i Madrid och han sa att den första titeln är fin, men att den andra är ännu mer speciell.

– Nu går vi för titel nummer två och satsar på att vinna så mycket som möjligt. Men vi måste ta en match i taget, precis som vi gjorde under förra säsongen. Vi ska försöka att förbereda oss så bra som möjligt vilket förhoppningsvis leder till en bra slutprodukt.

– Det finns mycket potential i detta lag. Vi har allt på plats. Vi har alla utvecklats och är nu ett år äldre. Vi har erfarenhet av att vinna en turnering, så jag tror att vi blir ännu starkare.

Origi har efter finalen i Madrid och landslagsuppdrag laddat batterierna under några veckors semester.

– Jag menar att det är viktigt att nollställa sig och bara slappna av. Jag tror att vi behövde det rent mentalt efter en lång säsong. Nu är batterierna laddade igen och jag är glad över att vara tillbaka.

– Jag är spänd. Jag är alltid spänd inför en ny säsong. Vi har massor av energi nu. Grabbarna har redan börjat arbetet. Jag kom in ett par dagar senare men det är fint att vara tillsammans med gruppen igen.

Se bilder från Shaqiri och Origis ankomst nedan.

Under första dagen tillbaka undersöktes Xherdan Shaqiri av det medicinska teamet efter att ha ådragit sig en skada under ett landslagsuppdrag i juni.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer